Icons: 3×2 vert svg

Icons: 3×2 vert svg
februari 18, 2016 admin

Humana företagare

Vi tycker att det viktigaste för att skapa en framgångsrik och frisk arbetsplats är relationen mellan medarbetare och arbetsledare/chef, där det alltid ska finnas en tillgänglig och regelbunden dialog. Förutsättningar vi jobbar med är lyhördhet och inflytande medarbetarskap. Vi värdesätter bra stämning och trevliga kollegor och vet att detta skapar goda utvecklingsmöjligheter för både individ och företag.

Kvalitet, trygghet, kunskap

Moberg fog har idag över 30 års erfarenhet. Vi arbetar långsiktigt och säkerställer att det blir rätt produkt på rätt plats, genom vårt medlemskap i SFR kan vi även lämna en förlängd garanti på 5 år vs. 2 år. Vi utbildar alla inom branschorganisationen och tillhandahåller löpande kompetens inom produktkännedom. Vi är stolta över vår stora kunskap och långa erfarenhet i företaget och det är detta som gjort oss till en av dom största aktörerna i Sverige.

Friska kundrelationer

Våra kunder ska ha det bekvämt. Vi tar ansvar från start och jobbar anpassat och uppdaterat efter vad som efterfrågas och önskas. Vi jobbar integrerat mellan montörer, arbetsledare och chefer som gör oss nåbara på ett friktionslöst sätt.