Brand dokumentation

Branddokumentation

Branddokumentationen är en väldigt viktig del i vårt dagliga arbete med syftet att kunna säkerställa kvalité och säkerhet dagligen och framöver.

Vi jobbar med digital dokumentering med enkel text och tillhörande illustration vilket medför att tätningar som byggts in och/eller sitter på svåråtkomliga ställen förblir tillgängliga, allt för att tydliggöra och förenkla besiktningar och projektet i helhet.

Vi gillar olika och därför skräddarsyr vi gärna hur kunden önskar ha åtkomst till dokumentationen.

Vill du ha stenkoll genom att få en översikt av dokumentationen i din inkorg varje vecka? Gillar du inte alls tanken på digitalt format utan önskar hellre en dokumentation i pappersform?

Administrerar du väldigt mycket som det redan är idag och vill endast ha åtkomst till dokumentationen när projektet är färdigt? Kanske önskar du alltihop? Inga problem!

Våra montörer dokumenterar dagligen och synkar upp aktuellt utförda tätningar på din ritning vilket medför att det finns tillgängligt för oss och dig när som helst.

Tryggt, enkelt och effektivt.

*Innehållet i vår dokumentation är alltid en fullständig branddokumentation. Det digitala(pdf) och fysiska formatet(pärm) är identiskt.